(044) 558-52-70;     (044) 558-84-30;      (067) 441-11-94
safd

Утепленная спецодежда Демисезонная спецодежда Головные уборыКарнавальные костюмы Средства защиты

Вернуться назад

Спецодяг

Виробничо-комерційне підприємство "ООО «Элит Пошив ТД»" прогресивно розвивається і має добру виробничу базу. Всі вироби виготовляються на якісному сучасному обладнанні, з використанням новітніх технологій, що гарантує високу якість товарів, їх міцність і довговічність. Спецодяг виготовляється висококваліфікованими фахівцями з великим досвідом роботи.

Спецодяг
Спецодяг в асортименті

підприємство "ООО «Элит Пошив ТД»" володіє досить широким асортиментом спецодягу з різними варіантами крою. Споживач зможе обрати вже готовий виріб або скористатися послугою пошиття під замовлення. В наявності: євроспецодяг, форма для персоналу, медиків, кухарів, робочий одяг та взуття, деталі індивідуального захисту, головні убори, спецодяг для промо-акцій, а також корпоративний текстиль.

Спектр послуг, які надає підприємство з пошиття спецодягу

Сучасна компанія надає величезну кількість послуг і може задовольнити бажання кожного, навіть самого вимогливого клієнта. Працівники підприємства спроектують і виготовлять спецодяг, формений одяг, костюми для корпоративів і рекламних акцій, з урахуванням усіх побажань замовника. Крім того, допоможуть у розробці фірмового стилю. Враховуючи специфіку та професійні особливості підприємства клієнта, фахівці зроблять дизайн-проект ескізів одягу, підберуть оптимальні колірні поєднання, типи тканин, фурнітуру.

Практично у кожного підприємства є своя символіка, логотип. "ООО «Элит Пошив ТД»" надає послуги з нанесення фірмової символіки на готову продукцію. Варіанти нанесення різні: вишивка, шовкографія, термодрук, сублімація. Клієнту, який звернувся на підприємство, гарантується індивідуальний підхід, професійне, якісне виконання на всіх етапах роботи. Крім того, надається гнучка система знижок.

 


Одежда для барменов , официантов

Медицинская одежда
Поварская одежда

X

Заполните форму заказа нажмите отправить:

*поля обязательные для заполнения

Комментарий к заказу:


Введите два любых ненулевых числа и их сумму:
плюс равно

В течении 1 часа* после подачи заявки с вами свяжится наш сотрудник.
*обработка заказов осуществляеться в рабочее время:
ПН - СБ с 9:00 до 21:00